Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 luni.
4.24
4 stars: Foarte bun
21 pareri

Sosete maro si bej, lana merinos, 4 perechi, lungi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

70 lei Lei
Cod produs
90402060169
Out Of stock
Descriere
Sosete din lana Merinos, perfecte pentru orice clima si conditii meteorologice. Lana Merinos este un bun izolator natural, cu o conductivitate termica scazuta, de 5 ori mai elastica decat bumbacul, incantator de moale si fina.  Functioneaza ca un mic sistem de climatizare incorporat. Micile escrescente de pe suprafata fibrei, alaturi de cutele din fibra, creaza un fel de depozite mici de aer, care mentin corpul cald cand afara este frig, si tin racoare cand vremea este calda, regland temperatura corpului.  Sosetele fine, purtate pe piele, sunt un remediu natural impotriva eczemelor, stabilizand nivelul de umiditate si microclimatul de pe suprafata pielii, reducand simptome precum roseata sau mancarimea. Lana Merino este considerata o fibra de lux, fiind apreciata pentru natura sa rezistenta la mirosuri, eliminand umezeala si conferind pielii respirabilitate si confort.

Pachetul de 4 perechi de sosete maro si bej din lana merinos este alegerea perfecta pentru confort si calitate. Aceste sosete sunt fabricate dintr-o compozitie de 70% lana merinos produsa in Romania, 28% poliamida si 2% elastan, ceea ce le face flexibile, moi si rezistente.

Cu dimensiuni de la calcai pana pe picior de 20 CM pentru marimea 35-37, 22 CM pentru marimea 38-40,  24 CM pentru marimea 41-43 si 26 CM pentru marimea 44-46, aceste sosete se potrivesc perfect pe picior. Ele sunt potrivite atat pentru vremea calda, cat si pentru cea rece, fiind rezistente la razele UV.

Avand cusatura plata la varf si un elastic lejer pentru confort optim, aceste sosete ofera un suport excelent pentru picioare. De asemenea, sunt hipoalergenice, antimicrobiene si nu emana mirosuri neplacute, asigurand astfel un mediu sanatos pentru picioarele tale.

Cu o rezistenta indelungata si materiale prietenoase cu mediul inconjurator, aceste sosete sunt durabile si sustenabile. Ele pot fi usor curatate in masina de spalat, iar lana merinos tratata Superwash le face si mai convenabile in utilizare.

Alege calitatea si confortul oferite de aceste sosete maro si bej din lana merinos pentru a-ti completa garderoba cu un produs de inalta clasa. Perfecte pentru barbati .

Marime: 35-37
Trimite mesaj
Din Gura in Gura